Tiingelinn – Linn Andersson

Julklappstips till nyfödda, ettåringar och tvååringar

Hej finisar!

Har fått massor av frågor vad man ska köpa till en nyfödd, ettåring och tvååring i julklapp! Jag vet själv hur svårt det har varit varje år så tänkte därför komma med lite tips till er! Har ju ganska stora erfarenheter vad som varit de absolut största favoriterna hos Tindra genom  åren. ( Låter som hon är 10 år gammal nu, haha). Men tänkte iaf tipsa om lite favoriter hos mig som jag vet går hem!

 

PRESENTER TILL NYFÖDD

Till nyfödd har jag valt ut dessa leksaker!

Första är ett babygym man gör själv och jag älskar det! Du köper först stommen, finns i flera färger men jag älskar vitt. Sedan leksaker till babygymmet. Det är de på bilden bredvid. Finns massor av olika varianter om ni klickar er in. Bilar, nallar, olika färger osv.

Så gullig idé , älskar när det blir personligt!

Sedan har jag valt ut en skallra som Tindra lekte massor med, hon älskade ljudet och satt och skakade med en liknande massor. Dessa finns med i massor av olika färger.

Sist ut en snuttis! Finns med i massor av färger. Just dessa är så galet mjuka och en trygghet för ett nyfött barn. Säkert kort.

PRESENTER TILL ETTÅRING

Först ut här har jag en dragleksak! Ojojoj, vad Tindra har älskat att leka med sådana och gör än faktiskt. Hon älskar att ha som ett snöre och dra runt på något! Denna är en stor favorit som verkligen blir lekt med.

Sedan en låda att trycka in klossar i! Tindra fick en sådan av min vän Josefin, exakt denna på bild och lekte massor med den runt 1 år men kan fortfarande tycka den är kul! Finns i fler säger som allt annat.

Sedan klassiska plocktornet! Lekts hur mycket som helst med detta!

Sist ut till en blivande/ ettåring är gåvagnen. Funkar tidigare med, Tindra började gå vid ca 8 månader så hon använda sin redan då men kan fortfarande vid 2 år använda att köra runt leksaker och gosedjur i som en ” dockvagn” .

Presenter till tvååring / treåring 

Vill börja med att skriva att vissa av dessa produkter är rekommenderade från 3 år. Tindra har haft många av dessa sedan 1 år. Det är tex ljusen på tårtan som kan stoppas i munnen osv. Tindra är ju 2 år men hon har helt slutat med att stoppa saker i munnen och dessa grejor är henne absoluta favoritleksaker.

 

Leksakskök! Leks med varje dag nästan! Tindra älskar sitt kök, kan inte bli fel för någon. Lite dyrare julklapp..

Andra grejen är tårtan! Den finns i fler färger och är så rolig för det är kardborreband mellan så man kan bygga ihop den! Superbra pris!

Sedan frukterna samma där , kardborre mellan vissa av frukterna så man kan dela och sätta ihop igen. Billiga med.

Sedan glassarna! Leks med varje dag! Tindra brukar alltid bjuda alla som hälsar på på sina glassar, sedan låssas hon äta och säger ” mmmm smaskigt” så himla söt!

Kan lova er att dessa saker kommer gå hem! 

Några mer roliga saker för de ” Större barnen” i 2-3 års åldern är dessa!

Tindra har bilbanan fast i rosa och älskar att leka med den!

Pussel älskar Tindra, hon pusslar jämt hos min mamma, haha! Dessutom är det smart med siffror så de lär sig. Tindra har lärt sig räkna till 12.

Instrument, finns massor av fler och även olika färger. Allt som låter är alltid kul!

Väldigt billigt litet tält man kan ha inne på rummet eller som en grej man tar fram då och då. Finns som blått och rosa med! 350 kr.

 

Hoppas detta gav er lite tips inför julen!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats