Tiingelinn – Linn Andersson

Morsdag 2020

Hej finisar!

Igår fick jag fira min 3:e morsdag! Helt sjukt hur fort tiden går. Det skriver jag hela tiden men det är så himla sant! Tänk att jag snart är 2 barnsmamma! Ofattbart ju!

Finns ingen på jorden jag ser upp så mycket till som min egen mamma! Hon har varit fantastik hela mitt liv och är fortfarande! Dessutom har hon blivit en underbar mormor med! Älskar min mamma så otroligt otroligt mycket! Jag har henne som förebild när det kommer till uppfostran av Tindra.

Mamma har alltid gjort så mysiga saker med oss. Både resor men även små saker i vardagen. Som att man samlar familjen och äter frukost, middag osv. Tänder ljus, dukar fint, fixar mysigt Picknick, åker iväg och badar och har med vattenmelon i en korg, matsäck till bilresorna, hittat på lekar, ordnat de finaste barnkalasen, bakat fina tårtor till oss, läst godnattsagor för oss, hjälp till med läxor, allt!

Både mamma och Gabbes mamma fick sina morsdags presenter redan på lördagen.. Jag älskar ju att pyssla och fixa så hade gjort det även denna gång! Bland annat fick de ett varsitt Yanke candle ljus som jag slog in i cellofan med sidenband i matchande färger och en liten blomma på! Köper på mig pyssel hela tiden på olika ställen, Ikea, rusta, panduro osv. Så man kan fixa lite fint när man ska bort. Ser så mycket roligare ut än att bara ge fram ett ljus tillexempel.

Hur som helst, igår åkte vi ut till Ässundet och åt räkmacka! Så mysigt! Blev så spontant! Mamma sms:ade mig på morgonen och frågade om vi hade något för oss. Så vi gjorde i ordning oss och åkte ut dit. Var strålande väder, så underbart! Vi satt nere vid vattnet och njöt av en varsin räkmacka och Tindra avnjöt en med köttbullar istället, hehe. Sedan fikade vi, Tindra lekte med vatten, badade och hällde en kanna vatten över Gabbe när han solade.

Har haft en tjej som varit på strålande humör hela dagen! Gett mig massor med pussar, velat sitta i mitt knä och varit så mysig! Kanske förstod hon att det var mors-dag! Inte ett pip på hela dagen.

 

På eftermiddagen åkte vi ut på landet igen fast åt andra hållet för att träffa Chrille och Elin som bor utanför Odensbacken mitt på landet. Där blev Tindra bortskämd med glass och fika! Hon fick klappa deras katter och titta på kossor! Tindra älskar ju djur mer än allt. Hon började tjata på mig igen om djur med.

Dessutom fick hon ” köra” traktorn med Chrille! Gud så barnkär han är! Verkligen skämmer bort Tindra. Hämtar traktorn, köper glass innan vi ska komma hos glassbilen och massor med fika. Var så mysigt ute hos dem med! Perfekt för Tindra som älskar landet.

 

Drömmer verkligen om att ha hus för Tindra älskar att vara ute mer än allt! Men vi får ju låna Furunäs när vi vill vilket är så snällt och uppskattat!

När vi kom hem så grillade Gabbe lax som jag gjorde iordning och även majskolvar, jag fixade en vitlök och ört sås som han älskar och hemmagjorda klyftpotatisar! Blev så gott! Hela familjen åt tillsammans och Tindra fick majskolv för första gången! Det gillade hon att gnaga på!

 

Fick dessutom en så fin morsdagspresent på kvällen! Den som väntar på något gott… blev så glad! Var  tre stycken bokstäver i 18 karats guld, ett G för Gabriel, ett T för Tindra och ett J för Juvelia i magen! Blev väldigt väldigt glad och tacksam! De hänger nu på min guldkedja runt min hals!

Fantastik morsdag. Kunde inte haft det bättre! Tindra Olivia Fanny Malm, du är det bästa livet gett mig! Tack för att jag får vara just DIN mamma!

 

Min vackra mamma och dotter i sina matchande klänningar!

Kom till klänningarna HÄR. 

Så perfekt på alla sätt och vis!

Kom till Tindras klänning HÄR

Till Tindras skor HÄR

Sitta i mammas knä! Gosar med mamma och magen!

Min klänning kommer ni till HÄR

10% rabatt på min klänning med koden LINN

Mina fina! Gabbe solar och Tindra vattnar Fannys fötter Världens sötaste unge!  Henne kläder var verkligen så otroligt fina!

Brillorna hittar ni HÄR och med koden Mini30collab får ni 30% på alla solglasögon för barn! Finns från nyfödd och uppåt!Glass mums! Riter på Gabbes rygg över åkern! Lite traktor med farbror Chrille! Så mallig efter! Älskar charmen i ängsblommor!

Min fina morsdags present! Klicka här för att komma till dessa fina bokstäver. Finns både som 18 karats guld och som äkta silver. Var sjukt bra pris! Särskilt på de i silver!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats