Tiingelinn – Linn Andersson

Tvätta hela dagen lång årets första sommardag

Godmorgon finisar!

Igår var det 1:a juni! Officiellt sommar nu och det märktes! Årets varmaste dag. Var upp mot 30 grader varmt!Inte jätteskönt som höggravid!

Jag spenderade hela dagen med att tvätta! Vi har ju en tvättmaskin i vår lägenhet, sedan finns det en gemensam tvättstuga och jag tvättade under 2 tvättider i tvättstugan samt i vår egen! Använde tumlare, torkskåp och så hängde jag tvätt i vårt badrum och på balkongen. Torkade sjukt snabbt på balkongen!

Så skönt! Det är första gången tvättkorgen är tom sedan vi flyttade hit i augusti! Helt otroligt.

Hann med en lunch ute i stadsträdgården med tillsammans med Gabbe, Hannes och Molly samt deras gullungar! Tindra spenderade hela sin dag med sin pappa!

På kvällen var jag så sugen att sitta ute på balkongen och njuta. Var ju super varmt men skönt varmt på kvällen. Men Gabbe skulle spela. Man kan bara inte spela bort en så fin kväll så jag satte mig själv bland tvätten och njöt! Svenska jordgubbar och alkoholfritt jordgubbs-bubbel från systemet! Så gott.

Idag ska vi bada och sola hela familjen och ha lite picknick! Ser så mycket fram emot just denhär dagen! Tror vi kommer ha så mysigt!

Tvätt, tvätt, tvätt

En stor flaska tvättmedel gick åt, hehe! Nej hela gick inte åt. Men nästan en hel med sköljmedel.

En stor stor mage!Muuums! Rekommenderas starkt! 

Inget slår väl svenska jordgubbar! bra för mig som har järnbrist med!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannicke

    Ja Jag kan inte minnas sist vår tvättkorg vart tom ? Att tvätta efter 3 st barn och 2 st vuxna är ett evighets projekt? Hoppas att ni får en fin och solig eftermiddag ☀️?

  2. Wilma

    Ett väldigt bra tips är att ta med en värmekudde (sån i plats som man häller i varmt vatten i!) till förlossningen. Är ganska nyss hemkommen där ifrån och att amma samtidigt som man har fruktansvärda eftervärkar är inte roligt. Men det lindrade faktiskt att ha värmekudde på magen när barnet ammade i början. Jag fyllde på varmvatten från kranen på bb. Verkligen rekommendera. Eftervärkarna sägs ju bli värre för varje barn dessutom. Fy! Dagarna efter förlossningen är rätt tuffa. Men såklart värt det tusen gånger om!!

stats