Tiingelinn – Linn Andersson

Helgen

Hej finisar! Idag är det söndag och jag och Gabbe har sååå mycket på schemat! Är redan stressad och klockan är inte ens 10 än! PUUUH!   Men jag börjar med en uppdatering från veckan i alla fall. Senast jag uppdaterade var i onsdags så vi kör från torsdag : I torsdags kom min mormor över en sväng. Blev super spontant faktiskt. Hon frågade om jag var hemma och det var jag så hon kom över och bjöd på så goda räkmackor från Smultrongården. MUMS! Bebis gos med Juvelia och jag visade henne alla mina fina blommor.   Sedan på kvällen så gick jag ut och åt middag med Molly. Molly och jag har lärt känna varandra genom att Gabbe och hennes Sambo hannes är barndomsvänner och BÄSTISAR haha. Förut var vi väl mest ” vänner för att killarna var vänner” om ni förstår men nu har vi verkligen byggt upp en egen relation och jag ser Molly som min vän och inte bara som ” Gabbes kompis tjej”. Vi hade super trevligt och åt samma maträtt, räkpasta på Mocca Deli! Är snart stammis på Mocca Deli. Godaste stället i stan!   I fredags var vi på middag hos Gabbes mamma. Vi blev bjudna på Lax, så himla gott verkligen. När vi kom hem skulle vi ha myskväll men jag satt hela kvällen och beställde från Smart photo så Gabbe spelade tv spel och sedan däckade vi båda.. hehe.   Igår städade vi först hemma typ hela dagen. På kvällen åkte vi till Molly och Hannes. Vi fikade lite hos dem, sedan åkte jag och Molly till Lidl och handlade MASSOR om man säger så. Finns så mycket annorlunda och gott där. Jag älskar verkligen lidl. När vi kom hem åt jag och Gabbes Tapas med massa saker från lidl och lite annat vi hade hemma. Sedan tittade vi på Disney hela kvällen tills vi somnade.   Idag är planen att vlogga, fixa 4 samarbeten, kanske hinna lämna saker på resell, jag ska ansöka om dagar på försäkringskassan, bada Juvelia, hänga tvätt, städa klart Tindras rum innan hon kommer imorgon, skicka in produkt val för samarbeten, träffa mamma,  träffa Max, sälja vagn, sälja matbord. Får se om vi hinner med allt.   Önska mig lycka till. Allt mumsigt!Juvelia och Vincent. Mini meFina MollyMUMSLillanJuvelia i kläder min mamma stickat när jag skulle komma. Har bild på både mig och Tindra i samma. Skorv tjejen, ska försöka få bort idag. Räckmackorna. Gullunge i mössan bb personalen gjort.   Puss och kram!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sia

    Om det är svårt att få bort skorven (ser ut att vara ganska mycket och brukar då vara svårt att få bort? Tips är att ta det på en gång innan det hunnit bli så mycket) så googla på knep. Finns en hel del olika tips för att få bort skorv! (Mer än det vanliga att ”blötlägga” med olja och sedan borsta).

    Så underbart söt är hon! Och fin i koftan!

  2. Carola Gustafsson Schütt

    Kan varmt rekommendera att använda olja & luskam när du kammar bort skorven. Luskammen tar med sig att skorv så det inte fastnar i håret.

  3. Carola Gustafsson Schütt

    Kan varmt rekommendera att använda olja & luskam när du kammar bort skorven. Luskammen tar med sig att skorv så det inte fastnar i håret. Funkade klockrent på min son?

  4. Ullis

    Varför måste allt göras idag? Sen är ni väl två? Städa och bada Juvelia kan Gabbe göra medans du jobbar. Jag förstår att man vill få saker klart men här måste du verkligen prioritera för att i längden inte bränna ut dig. Att vara stressad redan på morgonen är inte alls bra. Mvh hon som gick in i väggen tillslut. Lämna över mer till Gabbe. Gör en del i morgon även om Tindra kommer då.

stats