Tiingelinn – Linn Andersson

Helgen

Hej finisar!

Hoppas ni haft en fantastik helg!

I trosdags var jag och Juvelia på lite event. Öppningen av nya mini Love och vi var där ihop med Therese. Blev endel shoppat för mig och Juvelia var road och fick smaka en salt pinne haha. Köpte lite annat utöver med. Blev en jättesöt kanin kofta från livly till henne och en fleece overall från mini rodini. Sedan köpte jag massa annat på Rean hos Kappahl inför nästa sommar men även nu i höst.

Jag och Simon lyckades tajma in och äta räkmacka på räkmackans dag utan vår vetskap haha.

Min helg har bestått av lite allt möjligt. Natten till fredagen blev lilla Juvelia sjuk. Blev en natt av att byta lakan 2 gånger, tur man har torktumlaren och tvättmaskin. SÅ otroligt skönt. Stumpan var bättre på fredagen men vi tog det lugnt.

Simon var borta på match på fredagen.

Lördag drog Simon på träning. Jag och Juvelia hade en mysig stund på förmiddagen. Sedan pluggade jag resten av dagen, tog bilder med Amanda, umgicks med mina syskon som jag bjöd på middag och mumsade lite chokladpraliner.

Söndagen åkte Simon på match igen. Då band jag buketter nästan hela dagen. Städade lite och så lite jobb. Tindra kom en dag tidigare vilket var så mysigt. Hon och jag hade en riktigt mysig kväll tillsammans.

Ja det var väl min helg.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats