Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid med mitt tredje barn

Hej finisar!

Ja det är sant! Jag och Simon väntar en liten bebis tillsammans som är beräknad att komma till våren. Ingen är lyckligare än oss. Tindra är med så himla glad. Hon har sagt ett tag att hon vill ha ett till syskon och till våren kommer våran lilla räka. Som då inte är en liten räka längre, hehe.

Livet känns så komplet och stabilt! Har aldrig känt mig mer redo för ett barn än nu.

Folk har sina åsikter, men det är inte många vilket glädjer mig. Det måste verkligen ha att göra med att man ser tryggheten mellan mig och Simon, kärleken, hur vi verkligen är gjorda för varandra och att jag är världens bästa mamma till mina flickor. Är så extremt trygg i min roll som mamma.

De som troligt få som skrivit spydiga komentarer skriver anonymt på bloggen, eller gör fake konto på instagram. Bara att blocka och jag tar verkligen inte åt mig.

Har sedan jag var liten drömt om att bli en ung mamma, ha en stor familj, bo i hus, gifta mig, leva ett svensson familjeliv. Jag drömde om en kärnfamilj. Jag fick allt förutom just en kärnfamilj. Alla andra drömmar har gått och går i uppfyllelse. Jag ger mina barn allt de behöver för en trygg och bra uppväxt. Det är mitt mål i livet. De mår så bra mina fina tjejer, jag älskar dem ovillkorligt. Ska bli spännande att se om det blir en till liten flicka eller en pojke denna gången, hihi.

Som en av Sveriges största mamma profiler som jag någonstans blivit har jag insett att folk kommer alltid vara elaka och det har med avundsjuka att göra. Kanske sitter någon i ett bittert förhållande och känner att det känns lite skönare att trycka ner någon som ser lycklig ut, men veta att ” jag har 2 barn med en pappa så nu ska hon minsann få” . Jag tar inte åt mig. Otroligt skönt. Men skönast av allt är att det som sagt knappt kommit något negativt alls.

Kommer inte försvara mig. Jag är stolt! Oerhört stolt! Alla barnen har legat i min mage och kommer att vara syskon och växa upp tillsammans.

 

Är så oerhört lycklig över Simon. Han har alla kvaliter jag söker hos en man! Vi har samma värderingar, samma tänk, samma syn på det mesta som traditioner, familjen, allt. Jag förtjänar detta så mycket, faktiskt.

Lyckan är total!

Vet inte vad jag ska skriva mer. Vi har liksom allt nu. Denhär lilla människan kommer komma till ett så mysigt liv med sina syskon och mamma och pappa här i Mosås. Med underbara grannar, vänner, familj som kommer älska den. Samt Simons familj uppe i Norrland.

Lilla människa du är SÅ älskad redan nu.

Bilder –  Amanda Rosén 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea Alexiuzson

    Grattis! Har tre barn med tre män. Många var negativa mot sonens ankomst iom de va min tredje man jag skaffa barn med. Levt med honom i 2 år snart och försöker bli gravid med nummer 4 ?

  2. Lo

    Du och simon kommer bli fantastiskt föräldrar till erat barn och tindra och juvelia kommer bli världens bästa stora systrar åt sin lillasyster eller lillebror

  3. Tessan

    Stort grattis! Men hur mår du? Kommer ihåg att du var så dålig i början med Juvelias graviditet, att du mådde så illa. Hoppas du mår bättre denna gång. Berätta mer om graviditeten, ska bli så kul att följa er. Fick själv en bebis i april detta år, min fjärde?

  4. Marie Heneskär

    Grattis till eran bebis och Lycka Till med allt du strålar och ni är så fina ihop…Kramar från en 55 årig 3 barnsmamma (vuxna barn)

  5. Melinda

    Stort GRATTIS till er båda ♥️♥️ det viktigaste är att ni känner er redo för en bebis till ? bebis kommer ju in i en fantastisk familj och kommer ju va så älskad♥️ Man ser på dina flickor vilka trygga och självsäkra små individer dom är och det syns även hur trygga och älskade dom känner sig med dig och det är väll viktigare än att ha en ”kärnfamiljen” som kanske inte alls varit så harmonisk och gett den trygghet och kärlek som dom får med lyckliga föräldrar som inte bor tillsammans men dom mår bra och har en bra relation angående det gemensamma barnet♥️♥️ Du är en fantastisk mamma hoppas verkligen att du mår bättre i denna graviditeten vän den förra kram ?♥️

  6. Kate

    Det viktigaste är att du mår bra och trivs med ditt liv. Det är det enda som betyder något ♡
    Grattis till kommande barn och önskar er en lång o fin framtid tillsammans ❤❤❤❤❤ Vilken vecka är du i? ?

stats