Tiingelinn – Linn Andersson

Starten på nya året

Hej på er!

Välkomna till nya året och bra med uppdateringar, hehe. Hade som nyårslöfte att uppdatera bloggen varje dag 2021. Lyckades ju.. inte ens nästan. Men nu är det nytt år och jag är igång.

Första januari firade vi in året med pizza till lunch som alla andra, haha. Vi vaknade upp hemma i Frövi, åt frukost, gjorde oss i ordning , lämnade och tog emot lite julklappar hos min farmor och åkte hemåt. På vägen hem plockade vi upp en pizza och så fick även lill-damen äta pizza i soffan. Hummer på nyår, pizza på nyårsdagen. Som det ska vara.

På kvällen lyxade jag och Simon till det med lite chark vi haft i frysen en vecka, färsk hummer, färska räkor och massor med god frukt och oliver, mums. Köpte även det goda alkoholfria vinet Chapel Hill som jag fick på nyårsafton, så gott! Rekommenderas!

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen. Fick för oss att titta på utlandsresor. Jag har inte varit utomlands sedan 2014 på grund av flygrädsla så lär inte bli något nu, och defensivt inte om covid-19 läget inte blir bättre. Var så kul att sitta och titta på hotell bara, haha. Nästan lika kul som att vara inne på hemmet.

Sedan åkte vi och handlade lite och nu ikväll har jag röjt på Juvelias rum samt i henens garderob och vikt ihop strumpor. Det tog sin lilla tid med strumporna vill jag lova. Nu ska jag ta tag i sista tvätten. Sedan blir det myskväll för mig och Simon. Sista dagen, sedan börjar hockeyn igen för honom från och med imorgon.

MUMS!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats