Tiingelinn – Linn Andersson

Klädde julgranen i oktober

Hej finisar!

 

Hoppas att allt är superbra med er!

Här kommer lite mysiga JUL bilder på barnen. Vi klädde vår julgran på självaste halloween. För det första är inte jag alls något fan av halloween med med läskiga spöken, monster osv, sedan hade Tindra tagit fram granen hos sin pappa så då gjorde vi det vi med, hon tjatade, haha. MEN den största anledningen är faktiskt för att jag jobbar med det jag jobbar med.

Jag fotar och filmar julkampanjer nu och då vill jag ju ha julkänlsa, såklart.

Men ändå mysigt i tråkiga november mörkret måste jag säga. Jag älskar julen så nu får vi njuta av den lite längre i år, kommer väl kasta ut granen innan julafton ( Nej såklart inte) men efter jul ryker den nog fort, haha.

Här är lite vackra bilder på tjejerna för en kampanj med Polarn o. pyrets nya julkollektion med Astrid Lindgren. Helt magiska plagg om ni frågar mig.

Ni hittar kollektionen HÄR. ( Adlink)

Hur fina är de inte mina 3 små tjejer!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vad fina klänningar!

    Såg din fråga på instagram om att bli förälder och ålder. Tror som du att det finns för och nackdelar om man bara ser utifrån ålder som en aspekt i föräldraskap. Jag tänker mer att föräldrar kan ha så olika individuella förutsättningar för varje person, skulle mer vilja säga att det är många aspekter och fundera kring för att barn ska få en trygg uppväxt och att kunna vara en trygg och stabil föräldern som kan ge sina barn goda förutsättningar i uppväxten
    Kram från mig

stats