Tiingelinn – Linn Andersson

Fannys 18 års kalas

Hej finisar!

Min lillasyster Fanny fyllde 18 år den 28:e maj! Helt otroligt vad tiden går! Stanna gärna tack! Känns som jag fyllde 18 år nyss! Det är alltså 4 år sedan, herregud! Var 18 år när jag blev gravid med Tindra liksom.

Igår hade vi iallafall kalas för Fanny. Först åkte vi ut till Furunäs till Gabbes mamma med lite morsdags presenter i förskott och hade mysigt där och sedan åkte vi till Frövi. Perfekt att de ligger så nära.

Mamma hade dukat och fixat så fint hemma i trädgården! Både mormor, morfar och farmor vågade komma då alla satt utspridda vid små bord för sig själva. Väldigt smart! Kul när hela släkten kan träffas. Alla skrattade och var så glada! Verkligen lyckat!

Det bjöds på grillbuffé, strålande sol och så gott fika från Stadsträdgården! Ett riktigt favoritställe! Tindra badade lite i sin lilla pool med! Snart kommer hon dock få en ny pool då den hon har är lite trasig så har beställt en!

Helt magisk dag ute i solen! Av oss fick syrran Stronger tights och topp hon önskat sig, Mateus skålar och Lily and Rose örhängen! Tror hon blev super nöjd. Är så kul att hon med blivit inspirerad av sin storasyster och vill samla på Mateus, hehe!

Här kommer bilder från kalaset!

 

Alltså kan inte förstå hur man kan vara så vacker som Fanny!Ser ni hur mamma gjort? massor med små-bord i trädgården! Campingbord, balkongbord och lite annat från vinden! Helt perfekt!

Mamma hade fått springa över 100 gånger i trappen! De har sitt kök på övervåningen och så vinden ännu en trappa upp.

2 favoriter! Bubbel till 18 åringen! Blev alkoholfritt för 22 åringen som har bebis i magen! Men tycker faktiskt det är godare, hehe! Min fina fina mamma! Älskar hennes klänning! Den var från Pernilla Wahlgrens kollektion! Tråtan och godsakerna från stadsträdgården! Man kan beställa något som kallas ” Kondislåda” då får man massor av olika små mini bakverk! De som står runt om tårtan i en cirkel. Måste beställa hem! Så gott! 

Så gott att grilla grönsaker! ÄLSKAR det!Så magisk bild! Älskar er 2!

Och en lika magisk bild på mamma och Tindra! Matchar lite i sina klänningar!

Tindras klänning hittar ni HÄR.

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    1- Du är minst lika vacker som din syrra!
    2-Förståår att hon inspireras av dig 😀
    3- Din blogg är så himla fin och bra, blir så glad av att läsa den!
    4- Så himla himla roligt att du ska få en prinsessa till tycker jag, det är roligst! (lite partisk, har själv två döttrar med 24 mån mellanrum) 😀 Jag hoppas du fortsätter att blogga sen när Juvelia är här!

stats