Tiingelinn – Linn Andersson

Komma fram till ett beslut

Hej fina ni!

Som jag skrivit här på bloggen flera gånger så har mitt mående senaste halvåret varit en bergochdalbana. Jag avskyr ibland att jag är så känslostyrd som människa. Har alltid varit det och är en fördel i vissa saker, ger mig en enorm kämparglöd och drivkraft men kan även vara så så jobbigt med massor av känslor som man måste ge uttryck för. Jag kan inte stänga in, då exploderar jag.

Just nu står jag verkligen inför massor av stora beslut i livet som jag måste fatta väldigt väldigt snart. Jag är en person som alltid vill gå på magkänslan för det har alltid blivit bäst i slutet men ibland måste man också tänka rationellt.

Hur är ni som människor? Magkänsla eller fakta?

Här kommer lite bilder från senaste tiden.

 

Lilla jag

Sötaste Belle

Åh äntligen säsong för dessa!

Jag och mina pappor John och Johan. Två av mina bästa vänner.

Vackra buketter från Sarah Tjullander.

Mammsi och jag

Magisk lunch 

Myskväll med Lydia. Lilla jag

Mera palettblad 

Slottet

Så god sushi

Bellsan sötnos igen

Vackra stockholm

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    För att ta riktigt bra beslut kan det underlätta att vara medveten om sina mönster i hur man oftast fattar sina beslut. Det kan ge svar på varför man oftast landar i de beslut man tidigare tagit i livet. Om man är medveten styrs man inte så lätt och omedvetet av sina beslutsmönster. Både rationellt tänkande, emotionellt och relationellt tänkande/övervägande kanske man har mer eller mindre av. Alla överväganden i dessa områden är bra att ta ställning till. Vilken del som behöver mest tyngd i beslutet kan bero på vad det är för typ av beslut som ska fattas och på vilket sätt beslutet kan komma att påverka andra människor.

    Det är inte alltid lätt. Jag brukar bolla olika alternativ för och nackdelar både själv och med andra innan jag tar större beslut och gärna ha en plan B 🙂

stats